Když natočíte mrtvolu

Dvaadvacetiletý Logan Paul, který začal svoji „hvězdnou“ kariéru točením a hraním sedmisekundových scének na internetové senzaci Vine, která již bohužel nefunguje. Začínala mu slibná kariéra, začal účinkovat i v něčem sofistikovanějším, a dokonce se i objevil v televizi a filmech. Patří mezi ty známější americké mladé superstar a jeho videa sledují milióny lidí po celém světě. Je to takový ten krásný příběh o americkém snu, když se spolu se svým bratrem, Jakem Paulem, vypracovali od skromných začátků až po velké internetové reflektory. Je však všem jasné, že takoví lidé se budou snažit šokovat a tedy neustále přispívat dalším přísunem sledujících a fanoušků a tedy i přínosu peněz, neboť se zařadil mezi ty, kteří si vtipnými videi a vlogy přivydělávají celkem slušné peníze.
 most v lese

Šok nad šoky

Les Aokigihara v Japonsku, obepínající velkou horu Fuji je znám po celém širém kraji jako les sebevrahů. Spousta lidí se, neznámo proč, již několik set let vypravuje právě do těchto lesů ukončit své životy, a proto můžete nalézt spoustu videí a fotek z toho lesa, které zachycují občasné oběšence nebo sebevrahy. Celé místo tak dostává jistou neproniknutelnou atmosféru pomalu se plížící deprese a smrti pro všechny, kteří se na takové místo rozhodnou vkročit. Kromě spousty dokumentárních filmů, většinou s paranormální tématikou, které se snaží zachytit nějakého toho ducha, nalezneme i pár dobrosrdečných jedinců, kteří se do tohoto lesa vypravují, aby sebevraždy rozmluvili. Ani jedním z nich není video výše zmíněné americké star Logan Paula, která nenatočil ani srdce hřející video ani vtipné video. Jediné, co lze ve videu nalézt, jsou špatné Loganovi vtípky a posměšky, skotačení v lese a taky nafilmování mrtvého těla nedávno oběšeného nebožtíka a občasného úšklebku.
 tři kostry

A co na to šokovaní?

Jak se určitě můžete přesvědčit sami, napsáním jeho jména do vyhledávače, na Logana se vzedmula velká vlna kritiky ze všech stran za jeho amorální počin, která ho nemilosrdně odsoudila, načež ho vyprovokovala k video omluvě, kterou se omlouvá všem, jež pohoršil nebo se jich video dotklo. Je pravda, že ne všichni to tak vnímají a zastávajících se svého idola také není málo, ale důsledky takového počinu již necháváme na divacích.